Over Balkonfabriek
Een gespecialiseerde co-maker op het gebied van balkonbouw: zo stellen we ons graag voor. We focussen op renovatie en transformatie: daar ziet Balkonfabriek een duurzame oplossing voor de grote woningvraag. Ons product: prefab balkonoplossingen die achteraf en steigerloos gerealiseerd kunnen worden. Maar we leveren meer dan dat: we zetten onze kennis graag in voor de technisch uitdaging van transformatie- en renovatieprojecten. Het liefst pakken we de rol van co-maker vanaf de oriëntatiefase op, en nemen we van begin tot oplevering de verantwoordelijkheid voor de balkons.

Balkonfabriek bestaat uit een team van mensen dat het hele realisatieproces – van engineering tot en met oplevering, van aanbesteding tot uitvoering – uit handen kan nemen. Ons projectmanagement verzorgt de volledige bouwlogistiek en montage.

Bouwpartner
Balkonfabriek is ontstaan uit een samenwerking van drie gerenommeerde marktpartijen. Hi-Con, Schöck en Renovum brengen samen kennis en ervaring in Balkonfabriek. Daarmee is Balkonfabriek een sterke bouwpartner die vanuit de verschillende specialiteiten en ervaringen een grote bijdrage levert aan renovatie- en transformatieprojecten.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.