Co-maker: die rol pakken we liefst op. Het hart van Balkonfabriek gaat sneller kloppen wanneer we met de ontwikkelende partij mee mogen zoeken naar de beste balkonoplossing bij renovatie of transformatie. Want Nederland staat vol met beeldbepalende appartementengebouwen uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 van de vorige eeuw. Die beschikken over goed doordachte en functionele plattegronden, maar kunnen wat betreft gevels en balkons een opknapbeurt gebruiken. 

Die opknapbeurt: daar gaat het ons om. Want we zien juist veel vraag naar kwalitatief goede en betaalbare woningen. Daarom verrassen we opdrachtgevers – en later bewoners – graag met slimme, duurzame en mooie balkonoplossingen. Op maat, dat spreekt voor zich. Als we daarmee comfort, leefruimte, financiële waarde en levensduur toevoegen, dan is het toch een gemiste kans om niet te kiezen voor balkonrenovatie?

Onze oplossingen laten ruime mogelijkheden toe om de balkons op maat te personaliseren. Dat komt omdat we werken met prachtige materialen met unieke eigenschappen. De technische details doen we hier uit de doeken.

We zijn graag co-maker

Zoals we zeiden: het liefst denken we als co-maker met u mee. Zodat we onze expertise vanaf de start kunnen inzetten. Door mee te denken vanaf de oriëntatiefase kunnen we veelvoorkomende problemen vast tackelen. We weten alles van de technische details en snappen dat elke ontwikkeling anders is en om maatwerk vraagt. Als partner schakelen we snel met alle betrokken partijen. Dat horen we ook terug van opdrachtgevers.

Bekijk onze balkons in 360 graden!

Zoals we zeiden: het liefst denken we als co-maker met u mee. Zodat we onze expertise vanaf de start kunnen inzetten. Door mee te denken vanaf de oriëntatiefase kunnen we veelvoorkomende problemen vast tackelen. We weten alles van de technische details en snappen dat elke ontwikkeling anders is en om maatwerk vraagt. Als partner schakelen we snel met alle betrokken partijen. Dat horen we ook terug van opdrachtgevers. Bekijk hier de projecten waar we onze balkonoplossingen mochten inzetten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.