Nieuws

Unieke marktintroductie tijdens GEVEL 2020

Tijdens de vakbeurs GEVEL 2020 (28 tot en met 30 januari, Ahoy Rotterdam) introduceren we Balkonfabriek aan de markt.

Balkonfabriek

Balkonfabriek is dé co-maker van balkons. Een unieke totaaloplossing voor advies, engineering, levering en plaatsing van premium balkons. Balkonfabriek biedt bijzondere gestandaardiseerde en maatwerk oplossingen voor de grote renovatieopgave van woningen uit de jaren 60, 70 en 80. Balkonfabriek is een samenwerking tussen Renovum, Schöck en Hi-Con Nederland.

Bezoek GEVEL 2020

GEVEL 2020 is van 28 tot en met 30 januari in Ahoy Rotterdam. Vraag uw gratis bezoekerskaart aan via de registratielink en bezoek ons op stand B100, de gezamenlijke stand van Balkonfabriek, Hi-Con Nederland en Schöck.

Lees meer

Sterke bedrijven investeren in ‘Balkonfabriek’

‘Balkonfabriek’ wordt na een gedegen voorbereiding in de markt gezet door drie sterke marktpartijen. Renovum, Hi-Con en Schöck steken know-how, geld en personeel in het initiatief om de groei en productontwikkeling van de gespecialiseerde balkonbouwer te versnellen. Balkonfabriek is hierdoor in staat om vrijwel elk bestaand casco van een nieuw vrij uitkragend balkon te voorzien.

‘Balkonfabriek’ is de gespecialiseerde co-maker op het gebied van balkonbouw. Focus ligt op technisch uitdagende renovatie- en transformatieprojecten. ‘Balkonfabriek’ biedt prefab totaaloplossingen die achteraf en steigerloos gerealiseerd kunnen worden.

De kennis gedreven organisatie, met eigen productie en assemblage, is samengesteld uit een team van mensen die het hele realisatieproces van engineering tot en met oplevering, van aanbesteding tot uitvoering, uit handen nemen. Balkonfabriek beschikt over kennis van constructiewerken, koudebrugvrije verankeringen, hogesterkte beton en balustrades. Eigen projectmanagement verzorgt de volledige bouwlogistiek en montage.

Balkonfabriek levert standaardmaatwerkoplossingen. De balkonsystemen zijn modulair opgebouwd en daardoor in uiteenlopende situaties en in verschillende uitvoeringen toepasbaar. Dit geeft architecten de vrijheid om esthetisch passende ontwerpen te realiseren. De balkons voegen waarde toe aan woongebouwen, bieden comfort voor de gebruiker en verhogen de restlevensduur.

MEER WETEN?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie over de Balkonfabriek. Tijdens GEVEL 2020, 28-30 januari 2020, in Ahoy Rotterdam is de officiële marktintroductie van Balkonfabriek.

OVER BALKONFABRIEK

Balkonfabriek is ontstaan uit een samenwerking van gerenommeerde marktpartijen, Hi-Con, Schöck en Renovum. Met deze combinatie is een sterke bouwpartner gevormd die met de inzet van de verschillende specialiteiten en ervaringen een grote bijdrage levert aan renovatie- en transformatieprojecten. Samen zijn diverse hoogwaardige balkonoplossingen ontwikkeld en daarmee een antwoord op de verduurzaming van het huidige woningbestand.

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.